Als IT Manager ben je verantwoordelijke voor de goede IT werking van ons kantoor. Je volgt de laatste nieuwe (software)ontwikkelingen op de voet, bent mee met de laatste nieuwe technologieën, vergelijkt de programma’s met elkaar, …

Een greep uit jouw takenpakket…

Je bent verantwoordelijk voor de volledige IT werking van ons kantoor, zowel hardware, software alsook de security.
Je bent het eerste aanspreekpunt, zowel intern als voor onze klanten. Bij IT problemen, neem je contact op met de leveranciers.

Daarnaast zorg je ervoor dat je volledig up to date bent met de laatste nieuwtjes en de updates van de programma’s zowel diegene waar we reeds mee werken, als de andere spelers op de markt.

Je denkt vernieuwend, je kan nieuwe ideeën invoeren, (her)bekijkt de werkprocessen, met andere woorden je bent innovatief.

Herken jij je in dit profiel?

Ons ideale profiel is in het bezit van een bachelor of masterdiploma in een IT gerelateerde richting maar heeft vooral een sterke affiniteit met de IT wereld. Je bent communicatief, kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid.
Een uitstekende kennis van de Nederlandse taal is een must.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Geef je carrière een boost en maak deel uit van ons professionele en dynamische FINEXFamiliy door onderstaande formulier even in te vullen.
We nemen dan contact met je op voor een eerste kennismaking.