Deze functie is enerzijds als Manager Accountancy waarin je eenmanszaken en KMO’s begeleidt en daarnaast zal je actief zijn als Finance manager in de (grote) KMO’s.

Een greep uit jouw takenpakket…

Je kijkt het werk van de accountants (in opleiding) na, geeft hen de nodige feedback zodat je hen laat groeien in hun professionele carrière. Je maakt tussentijdse- en eindejaarsbalansen op. Je staat in voor de opmaak en indiending van de vennootschapsbelasting. Je zal de resultatenrekening opmaken voor de eenmanszaken. Daarnaast ontferm je je over de opmaak en indiening van de aangiftes personenbelasting. Het opstellen van jaarrekeningen, verslagen en rapporten behoren eveneens tot je takenpakket. Je staat in nauw contact met de klanten en zal op regelmatige basis de cijfers met hen bespreken.

Als Finance Manager zorg je ervoor dat het inputwerk op dag-, week- of maandbasis in orde is alsook de tijdige (maandelijkse) BTW aangifte.  Het inputwerk zal verwerkt worden door een Assistant Accountancy of de interne boekhouder.

Je maakt tussentijdse- en eindejaarsbalansen op. Je staat in voor de opmaak en indiending van de vennootschapsbelasting. Daarnaast ontferm je je over de opmaak en indiening van de aangiftes personenbelasting voor de zaakvoerders van deze ondernemingen.

Het opstellen van jaarrekeningen, verslagen en rapporten – op maandbasis, behoren eveneens tot je takenpakket. Je staat dagelijks in contact met de klanten.

Je zal op regelmatige basis de cijfers met hen bespreken. Is er een fiscale controle dan zal jij de begeleiding doen.

Je ondersteunt de CFO

Kortom: Een uitdagende functie waarin je heel veel verantwoordelijkheid krijgt.

Herken jij je in dit profiel?

Ons ideale profiel is in het bezit van een bachelor- of masterdiploma Accountancy – Fiscaliteit met minstens 5 jaar relevante ervaring.

Je bent een punctueel persoon die graag blijft bijleren.   Voor deze functie is flexibiliteit belangrijk.

Aangezien deze klanten meestal Nederlandstalig zijn, is een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, geschreven en gesproken, een must.

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Geef je carrière een boost en maak deel uit van ons professionele en dynamische FINEXFamiliy door onderstaande formulier even in te vullen.
We nemen dan contact met je op voor een eerste kennismaking.