Als Manager Accountancy ben je een onmisbare schakel binnen het team, ben je een voorbeeld voor alle collega’s en eindverantwoordelijk voor de aan jou toevertrouwde dossiers dewelke je controleert, beheert en verwerkt.

Je bent een belangrijke sparringpartner voor onze klanten en denkt met hen mee met als doel hén te laten groeien!

Een greep uit jouw takenpakket…

Je kijkt het werk van de accountants (in opleiding) na, geeft hen de nodige feedback zodat je hen laat groeien in hun professionele carrière. Je maakt tussentijdse- en eindejaarsbalansen op. Je staat in voor de opmaak en indiending van de vennootschapsbelasting. Je zal de resultatenrekening opmaken voor de eenmanszaken. Daarnaast ontferm je je over de opmaak en indiening van de aangiftes personenbelasting. Het opstellen van jaarrekeningen, verslagen en rapporten behoren eveneens tot je takenpakket. Je staat in nauw contact met de klanten en zal op regelmatige basis de cijfers met hen bespreken. Is er een fiscale controle dan zal jij de begeleiding doen.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het aansturen van je team.

Kortom: Een uitdagende functie waarin je heel wat interessante klanten en dossiers mag behandelen. Het diverse cliënteel, van klein tot groot, zorgt ervoor dat je nooit afwisseling te kort komt.

Herken jij je in dit profiel?

Ons ideale profiel is in het bezit van een bachelor- of masterdiploma Accountancy – Fiscaliteit, TEW of handelswetenschappen met minstens 7 jaar relevante ervaring binnen een accountancykantoor.

Je bent een punctueel persoon die graag blijft bijleren én die zijn kennis wil delen met de andere collega’s op kantoor. Aangezien onze klanten meestal Nederlandstalig zijn, is een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, geschreven en gesproken, een must.

Er zijn doorgroeimogelijkheden tot partner en indien je je ITAA titel nog niet behaald hebt, moedigen we dit aan.

Geef je carrière een boost en maak deel uit van ons professionele en dynamische FINEXFamiliy door onderstaande formulier even in te vullen.
We nemen dan contact met je op voor een eerste kennismaking.