Als Office Manager bij Finex ben je een administratieve duizendpoot en een onmisbare schakel binnen ons team. Een werkdag zal voor jou nooit dezelfde zijn, een zeer afwisselende functie met verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden.

Een greep uit jouw takenpakket…

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, prospecten en leveranciers, zowel persoonlijk, via mail als telefonisch.
Je bent eindverantwoordelijk voor het indienen van verschillende aangiftes bv. BTW, jaarrekeningen, klantenlisting, . Je volgt deze ook op en zorgt er mee voor dat de deadlines behaald worden.

Je zorgt voor de administratieve opvolging van verschillende processen en houdt ons intern programma uptodate.

Je verzorgt de publicaties in het Belgisch Staatsblad en geeft wijzigingen door aan het ondernemingsloket.

Daarnaast verzorg je ook de dagdagelijkse administratie op kantoor zoals o.a. postbehandeling, bestellingen van kantoormateriaal, bestellingen van broodjes, orde en netheid van ons kantoor.

Herken jij je in dit profiel?

Ons ideale profiel is in het bezit van minstens een secundair diploma in een administratieve richting, graduaat in een administratieve richting of bachelor.
Je bent punctueel en een kei in administratie. Je kan verschillende taken combineren maar weet wel prioriteiten te stellen.

Aangezien onze klanten meestal Nederlandstalig zijn, is een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, geschreven en gesproken, een must.
Daarnaast is een basiskennis Frans en Engels mooi meegenomen.
Werken in een accountantskantoor vereist de nodige flexibiliteit, je bent tevens stressbestendig en werken naar deadlines toe schrikt je niet af.

Ben je klaar voor een eerste of een nieuwe uitdaging?
Geef je carrière een boost en maak deel uit van ons professioneel en dynamisch FINEXteam!